BANNER OG STORFORMAT

Vi produserer trykte bannere på ulike tekstiler og materialer i ubegrensede størrelser.

Bannere kan brukes til en rekke formål som å øke merkevare gjenkjennelsen, synliggjøre ditt budskap, eller bidra til å lansere nye produkter og kampanjer – både ute og inne! Med bannere tiltrekker du deg enkelt stor oppmerksomhet, og bannere fra Markedsmateriell printes i høy kvalitet med flotte farger som synes. Om du kun trenger et lite banner på en meter eller et storformat banner på 1000 kvadratmeter lager vi det for deg.

Vi tilbyr blant annet PVC-banner, mesh-banner, tekstilbanner, refleks banner og storformat med trykk. Vil du synes i mørket? Da kan løsningen være et refleks banner. Denne leveres på rull på samme måte som PVC.

Vi tilbyr full service med levering og oppheng av bannere. Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og gjør jobben raskt og effektivt.

Tekstil icon
Mesh icon
PVC icon

BANNERE I ULIKE TEKSTILER OG MATERIALER

Mesh Banner Oslo Stilasutleie - Markedsmateriell

MESH-BANNER

Mesh/perforert banner egner seg utmerket ute da den er perforert og tillater luft/vind å trekke gjennom. Egner seg også på steder hvor du trenger noe gjennomsyn (ca. 15 % gjennomsyn). 

KJØP HER

PVC-BANNER

PVC banner er slitesterkt materiale som tåler røff behandling – anvendelig både innendørs og utendørs. PVC har en glattere overflate som kan vaskes lett over med en klut.

KJØP HER
Montering av banner i storformat uten bruk av lift.

TEKSTIL-BANNER

Tekstilbanner / Stoffbanner leveres i polyester eller dekor. Stoffet er «trelags», hvor av to trykkflater, og et mellomlag for å forhindre gjenskinn av lys og trykkfarge. Velegnet til innendørs bruk.

KJØP HER
Refleks banner pvc gjør deg synlig i mørket

reflex-BANNER

Refleks banner gir ekstra synlighet i mørket ved å reflektere lys og skape blikkfang og oppmerksomhet. Vi trykker din refleks banner i nærmest ubegrenset lengde med høyde på opptil 155 cm.

KJØP HER

BILDER AV ULIKE MONTERINGSOPPDRAG

KONFEKSJONERING / ETTERARBEID

Markedsmateriell tilrettelegger det du trenger til ditt banner! Maljer (hull langs kantene til oppheng) hver 50 cm får du med på kjøpet på alle våre bannere. Ønskes andre typer oppheng er det mange ulike løsninger å velge mellom, som alu-listerklemlister, stativer, bannerheis og trosserigger.

TUNNEL / LØPEGANG

Tunell for PVC. Materialet er robust og beskyttet mot falming. Tunell sydd av tekstil eller påsydd kantbånd er også mulig.

MALJER

Enkel festeanordning til alle typer banner eller flagg. Pr. 50 cm inkludert i bannerpris. Maljer tettere enn 50 cm.

TREPINNE

Trepinne opptil 120 cm lengde. Tres gjennom løpegang for mer stabilitet og tyngde.

ALUMINIUMSSTANG

Aluminiumsstang for Tunnell/Løpegang. Enkel festeanordning til tekstilbanner eller flagg.

GUMMISTRIKK MED KROK

Gummistrikk med krok som fester bannere og markedsmateriell til messesystemer, bannerdisplay og opphengssystemer, slik som maljer, huller og trosser.

TAKHENG / VINDUSHENG

Takheng og vindusheng er en rimelig og meget måte å markedsføre på, som enkelt lar deg endre budskap etter behov. De er lett å flytte rundt, kan henges høyt under taket eller i vinduet.

SILIKONLIST

Fleksibel silikonlist perfekt til tekstilbannere.
Kombineres med rammesystem til bilder.

metallstang med klips

Metallstang for tunnel / Løpegang med klips. Innsydd metall stang med klips. 2 klips pr. løpemeter opptil 120 cm lengde.

hempe

Påsydd hempe. Enkel festeanordning til tekstilbanner eller flagg.

BORRELÅS HAN/HUN

Borrelås i både hankjønn og hunkjønn.
Effektiv festeanordning til bannere på vegg og innendørs bruk.