Montering trenger ikke være vanskelig. Det er klart vi kan hjelpe deg.

Markedsmateriell produserer og leverer et enormt spekter av storformat-, dekor- og displayprodukter, hvor montering er en viktig del av leveransen. For deg som kunde er det en ekstra trygghet at produksjon og montering blir gjort av samme leverandør. Vi er fleksible når det gjelder å oppfylle våre kunders ønsker. Hos oss får du all den hjelpen du trenger. Når du bestiller kan du avtale levering og montering slik det passer deg.

Vi elsker utfordringer! Ønsker du å montere reklamen eller skiltet høyt på en vegg eller steder hvor lift eller kran ikke når frem? Monteringsoppdrag kan være utfordrende dersom jobben skal gjøres på steder hvor det er vanskelig å komme til. Det fikser vi! Vi organiserer hele oppdraget og følger opp alle ledd i monteringsprosessen.

Ved krevende monteringsjobber tar vi en befaring for å kartlegge hvordan vi best kan gjøre jobben for deg. Vårt serviceteam tar på seg enhver monteringsjobb uansett hvor stor eller utfordrende den er. Hør gjerne med oss om du trenger bistand eller gode råd til din montering.

Skal noe festes høyt opp på en vegg eller under et tak stiller vi med lift, stilas eller annet nødvendig utstyr. Våre montører kjenner våre produkter og materialene vi produserer på godt, noe som sikrer en effektiv og god leveranse.

Dette er eksempler på noen av oppgavene våre montører tar på seg:
Montering av bannere og store formater
Montering av messeutsty
Foliering av interør og displayløsninger
Montering av skilt og butikkdisplay
Bilfoliering og båtfoliering

Før montering er det viktig at det opplyses om hva våre montører kan forvente seg når de møter opp på avtalt sted. Vær derfor nøye med å beskrive hva som skal gjøres, og send gjerne over monteringsskisser før arbeidet skal gjøres. Er det behov for lift, eller det er andre spesielle utfordringer er det viktig at dette opplyses om på forhånd. Det er ofte greit at det settes av tid til en befaring før jobben skal gjøres.

Har du en utfordrende monteringsjobb til oss? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Send forespørsel
Her kan du se eksempler fra monteringsoppdrag vi har utført:

Bilder av ulike monteringsoppdrag