Ofte stilte spørsmål FAQ hos Markedsmateriell.no

Vi svarer på dine spørsmål.

Her finner du noen spørsmål kunder ofte stiller. Finner du ikke det du leter etter eller har et annet spørsmål, kan du sende det til oss gjennom skjemaet nedenfor.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge Markedsmateriell.no?
Vi vet vi konkurrerer i et marked med stor konkurranse. Derfor er vi lidenskapelig opptatt av å være tilgjengelige og opprettholde en super kundeservice for deg og din bedrift. Vi leverer markedsmateriell, profileringsutstyr og messeutystyr av høy kvalitet og har stor kapasitet i vår produksjon. Vi står på for deg slik at du garantert skal bli fornøyd. 
Hvordan kan dere levere produktene til så lave priser?
Vi har store lager og kjøper inn store partier. Dermed oppnår vi lavere priser enn konkurrenter med mindre lagervolum. I tillegg har vi ekstremt proffe medarbeidere som gjør jobben super effektivt. Disse to faktorene gjør at vi kan tilby lave priser og rask levering til hele Norge.
Hvilke størrelser kan dere trykke banner?
Vi kan trykke banner i alle størrelser. Vi leverer banner i alt fra små bannere til enorme bannere som dekker hele husfasader.
Hvilke filtyper kan vi bruke?
I hovedsak ønsker vi trykklare filer i PDF format. For å oppnå god bildekvalitet er det viktig at filen eller bildet har en oppløsning på 300 dpi og ikke mindre enn 100 dpi. Er du usikker kan du sende oss originalfilen i den største filstørrelsen du har.
Hva er normal leveringstid
På de fleste av våre produkter har vi en leveringstid på 3-5 virkedager. Trenger du produktet raskt tilbyr vi Ekspress levering på 1-2 dager. Ekspress levering gjelder for de aller fleste av våre produkter. Noen produkter med komplisert produksjon kan ha en leveringstid på 5-10 dager. Vi sørger alltid for en effektiv utsending av dine varer, slik at du skal ha dem i tide til ditt arrangement.
Hvordan sender jeg dere filer?
Det enkleste er at du sender oss en filer på epost. Dersom vedlegget ditt er stort kan du overføre filer her.

Still oss et spørsmål

Fyll ut skjema så svarer vi deg på det du lurer på.