Gjør en karriere sammen med Markedsmateriell.no

Skap din egen karriere i Markedsmateriell.no

Vi er på konstant utkikk etter den beste kompetansen og verdsetter den menneskelige kapital som noe av det viktigste i verden. Hos oss får du muligheter til å utvikle deg og vi gir deg verktøyene som kan gi deg et fortrinn på din karriere.

Markedsmateriell er et innovativt og kreativt reklamebyrå, sentralt plassert Moss. Vi er en totalleverandør av markedsmateriell og reklamemateriell med egen produksjon innenfor storformatproduksjon og ønsker å være den leverandøren i markedet som er best på kvalitet, service og tilgjengelighet. Markedsmateriell jobber kun mot bedriftsmarkedet, bestående av bedrifter, reklamebyråer, trykkerier, organisasjoner, kommuner og stat.

Vi leverer produkter som bannere og trykk i storformat, messeutstyr, salgsutstyr til bedrifter, skilt- og display utstyr, flagg, gatebukker, oppblåsbare produkter og mye mer. Produktutvalget finner du på våre websider.

Hørte du at vi leter etter medarbeider via radio? Hør vår radiospot her:

 

 

Ledige stillinger

Selger / inneselger (farmer)
Vi søker etter nye, motivert personer til stillingen. Du er et konkurransemenneske av natur og vil bli med på å utvikle selskapets vekstpotensial i det norske markedet. Vi søker derfor etter pliktoppfyllende selgere med erfaring fra B2B og gjerne fra grafisk bransje.
Send oss din CV

Fantastisk mulighet som WEBUTVIKLER & DIGITAL MARKEDSFØRER!
Markedsmateriell.no søker en erfaren Webutvikler & Digital Markedsfører med genuin interesse for å skape gode brukeropplevelser og webløsninger som gir resultater.
Dette kan være drømmestillingen til deg som er en entusiastisk webutvikler med analytisk tilnærming til oppgaver.
Send oss din CV

eller fyll ut skjemaet:

Jobb og karriere i Markedsmateriell.no

Legg igjen en kommentar