Bli med på suksessen du også!

Kom i gang med salg av messe- og displayutstyr, storformat, profilprodukter og markedsmateriell i god kvalitet, til lave priser og rask levering!

 

Med stort varelager og egen produksjon 7 dager i uken, tilbyr vi nå et bredt spekter av flotte kvalitetsprodukter med print / trykk helt uten lukt!

Vi printer opp til 5 meter i bredden og kan levere store bannere opp til flere hundre kvm i et stykke og garanterer deg markedets beste kvalitet! Vi kan sette på dine egne etiketter og logoer på dine produkter og sende dine varer direkte ut til dine kunder UTEN at vi i Markedsmateriell fremkommer noen plass på fraktbrev, etiketter eller noen annen plass. Alt kommer ifra deg og din bedrift.

Vi tilbyr alle våre forhandlere en «forhandlerpakke» og et helhetlig forretningskonsept som består av nøytral produktkatalog, forhandlerprisliste, produktbilder, maler, brukerveiledninger mm i nøytral utgave.

Dette kan du bruke ovenfor dine kunder og i all form for annonsering,
UTEN at Markedsmateriell fremkommer!
 

Vårt formål er å produsere og levere gode kvalitetsprodukter til deg og din bedrift, slik at du kan ha fokus på salg og markedsføring ovenfor dine kunder, men la oss stå for produksjon og distribusjon. Kontakt oss allerede i dag for en hyggelig prat, slik at vi kan forklare deg hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med.

Markedsmateriell har på kort tid blitt en av de ledende aktørene i det norske markedet innen reklameprodukter, messeutstyr og trykkeritjenester i storformat. Denne fremgangen har vi fått gjennom en betydelig produktutvikling og høy grad av kundeservice.

Hvem kan bli forhandler eller samarbeidspartner?
Uansett hva du jobber med har du mulighet til å tjene penger ved å tilby våre produkter. Et eksempel er om du jobber med trykkeritjenester men ønsker å tilby storformat. Eller, du jobber kanskje i event bransjen og får ofte spørsmål i oppdrag å dekorere lokaler med logo og lignende.

Gjennom et samarbeid med Markedsmateriell gir deg muligheten til å tilby ettertraktede produkter uten å måtte holde eget varelager. Du kan tilby sluttkunder et stort utvalg av etterspurte markeds- og profileringsprodukter av høy kvalitet.

Det er dine kunder. Vi kan sende varer direkte fra vårt hovedlager med deg som avsender. Dette er en rask og effektiv distribusjon som er til fordel for kundene dine.

Interessert?

Vårt forhandlerprogram er tilrettelagt for suksess. Få tilgang til attraktive produkter som er etterspurt i markedet – til svært fordelaktige priser.

Fyll ut skjemaet på denne siden og få tilgang til vår produktkatalog til forhandlere, som du kan bruke ut mot dine egne kunder i dag!

 

 

 

Din logo og branding på produktene

Fordeler som forhandler

 • Stort utvalg av etterspurte produkter
 • Gode marginer 🙂
 • Rask levering
 • Høy kapasitet med produksjon 24/7
 • Vi kan sende til sluttkunde på vegne av forhandler
 • Din logo på produktene
 • Spisskompetanse på storformat
 • Produkter av høy kvalitet
 • Trykkvalitet i særklasse
 • Luktfri print
 • Vareprøver på alle materialer
 • Montering i hele landet

 

Registrer deg i dag!

Ring 48 32 72 22 eller fyll ut skjemaet: