Rådgivning innen interiør og dekor

For å skille seg ut i markedet er din identitet og profilering meget viktig. Når du skal dekorer et nytt bygg, butikk eller eksisterende kontor, gjelder det å ta hensyn til helheten i din profil, samt material og farger på dekoren.

Ved riktig bruk av utsmykning kan du gi interiøret et særpreg. Sammen finner vi frem til dekorløsninger som profilerer merkevaren eller produktene dine på best mulig måte.

Hvordan skal lokalet dekoreres? Hvilken harmoni vil du oppnå? Skal det være profesjonelt, komfortabelt eller lekent? Vi tar stilling til alle slike spørsmål når vi hjelper til å finne det beste konseptet og designet du er ute etter.

Alt under samme tak

Markedsmateriell er både designhus og trykkeri. For deg betyr det kortere leveringstider og god kontroll på kvalitet og sluttproduktet. Vi har egne montører som gledelig bistår med monteringen dersom dette er ønskelig.

Ta kontakt med oss for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med profilering og dekorløsninger, som kan bidra til å skape mest mulig oppmerksomhet rundt bedriften og produktene dine.

 

 

Selvklebende fototapet med trykk fra Markedsmateriell.no

 

Kontakt oss