Om markedsmateriell.no

Synes du ikke, finnes du ikke!

Markedsmateriell er et visuelt kommunikasjonsbyrå og en helhetlig totalleverandør av reklameløsninger og profileringsutstyr til bedrifter. Vi gjør din merkevare synlig!

Vi ønsker å være den leverandøren i markedet som er best på kvalitet og tilgjengelighet. Derfor strekker vi oss derfor langt for våre kunder og sørger for at du alltid kan få tak i oss. Vår jobb er å gjøre din merkevare synlig.

Markedsmateriell bistår gjerne din virksomhet med idéutvikling og design innenfor alt fra branding med logo og skilt til messestands og events.

Mange kunder kommer til oss med en idé som de ikke vet om lar seg realisere eller hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Vi bistår med kompetanse, erfaring og produkter som gir liv til dine idéer og tar på oss oppgaven med å foredle dine ønsker. Dine behov og idéer blir til en ferdig løsning eller et ferdig produkt gjennom god prosjektledelse og oppfølging.

Markedsmateriell bistår store kjøpesentre, butikker og bedrifter i alle størrelser, som alle har sine egne behov. Vi har mange års erfaring med å gjøre bedrifter synlige. Vi er spesialister og har bred kompetanse. Derfor kan vi trygt si vi kan bistå med reklameløsninger og profilprodukter som gir best resultat til din bedrift.

Presenter din visjon for oss slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Kontakt oss på telefon 48 32 72 22 for et for et uformelt møte og en prat rundt dine behov eller send en forespørsel.

Vi leverer alt av produkter innen visuell markedsføring, profilering og eksponering. Fra bannere, storformat, rollup og beachflagg, til oppblåsbare produkter, messeutstyr og profilartikler.

Ved å gjøre din profilering mer synlig vil du oppnå en positiv gevinst. Vi er opptatt av å finne fram til de produktene som har størst nytteverdi. Vi er hele tiden på jakt etter å kunne tilby deg nye og spennende produkter som gjør det synlig og bidrar til økt salg.

Markedsmateriell.no har bred kompetanse, super kundeservice og dyktige fagfolk som står på for våre kunder

Vi er en profesjonell innkjøper og tilbyr meget konkurransedyktige priser og volumrabatter på alt markedsmateriell. Hos oss får du rask behandling og levering av dine produkter.

Vi har produksjon 24/7 og et effektivt distribusjonsnett ut i hele Norge.

Markedsmateriell.no er kjent for god service. Vår kundeservice er vårt varemerke. Det gir deg som kunde trygghet fordi vi står på for deg slik at du skal bli fornøyd.

Hos oss får du konkurransedyktige priser og rask levering over hele Norge.

Velkommen til oss!

Ring oss på telefon 48 32 72 22, send en epost eller fyll ut dette skjemaet:

 

Vennligst fyll ut felt merket med *

 

Markedsmateriell.no | markedsmateriell profilering messeutstyr reklame bedriftsprofil

Legg igjen en kommentar