Om Markedsmateriell.no

Synes du ikke, finnes du ikke!

Markedsmateriell har skapt innovasjon og synlighet for norske bedrifter helt siden 2012. Som totalleverandør av reklameprodukter innen B2B fornyer og synliggjør vi Norge innenfor et stort produktspekter. Fra din lokale baker, til store norske konsern og merkevarer.

Vi hjelper kunden fra A til Å, fra design og konsept, til ferdig leveranse. Blant våre tjenester finner du medierådgivning, designutvikling, banner, storformat og messeutstyr. Noen av våre produkter inkluderer lyskasser, skilt- og display utstyr, flagg og lignende.

På våre kontorer i Moss teller vi idag 8 ansatte. Arbeidsplassen preges av høyt tempo, trivsel og kreative mennesker. Vi har både designere, selgere, utviklere og prosjektledere på laget. Som en del av vårt raskt voksende team vil du være med på å utvikle morgendagens tjenester for tusenvis av små og store bedriftskunder.

Vårt mål er en vertikal omsetning og radikal vekst. Vårt mål er å nå 10X på fire år, fra 20 til 200 MNOK i omsetning. For å skape eksplosiv vekst, samt realisere våre internasjonale og strategiske planer, skal vi fortsette å være best på tilgjengelighet, kvalitet og service.

 

Vi er en helhetlig totalleverandør av reklameløsninger og profileringsutstyr til bedrifter. Vi gjør din merkevare synlig!

Vi bistår gjerne din virksomhet med idéutvikling og design innenfor både branding generelt, samt valg av produkter og løsninger. Mange kunder kommer til oss med en idé som de ikke vet om lar seg realisere eller hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Vi bistår med kompetanse, erfaring og produkter som gir liv til dine idéer og tar på oss oppgaven med å foredle dine ønsker.

Presenter din visjon for oss slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Kontakt oss på telefon 48 32 72 22 for et for et uformelt møte og en prat rundt dine behov eller send en forespørsel.

Bred kompetanse, super kundeservice og dyktige fagfolk som står på for våre kunder!


Vi leverer alt av produkter innen visuell markedsføring, profilering og eksponering. Bannere & storformat, rollup, beachflagg, oppblåsbare produkter, messeutstyr og profilartikler – you name it!

Vi har mange års erfaring med å gjøre bedrifter synlige og bistår kjøpesentre, butikker og bedrifter i alle størrelser, alle med sine egne spesifikke behov. Vi er opptatt av å finne fram til de produktene som har størst nytteverdi og er hele tiden på jakt etter å kunne tilby deg nye og spennende produkter som gjør deg synlig og bidrar til økt salg. Vi er en profesjonell innkjøper og tilbyr konkurransedyktige priser og volumrabatter på alt Markedsmateriell.no. Hos oss får du rask behandling og levering av dine produkter.

Velkommen til oss!

Ring oss på telefon 48 32 72 22, send en epost eller fyll ut dette skjemaet:

Legg igjen en kommentar