Om Markedsmateriell.no

Synes du ikke, finnes du ikke!

Vi er en helhetlig totalleverandør av reklameløsninger og profileringsutstyr til bedrifter. Vi gjør din merkevare synlig!

Vi ønsker å være den leverandøren som er best på kvalitet og tilgjengelighet. Derfor strekker vi oss langt for våre kunder og sørger for at du alltid kan få tak i oss.

Vi bistår gjerne din virksomhet med idéutvikling og design innenfor både branding generelt, samt valg av produkter og løsninger. Mange kunder kommer til oss med en idé som de ikke vet om lar seg realisere eller hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Vi bistår med kompetanse, erfaring og produkter som gir liv til dine idéer og tar på oss oppgaven med å foredle dine ønsker.

Presenter din visjon for oss slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Kontakt oss på telefon 48 32 72 22 for et for et uformelt møte og en prat rundt dine behov eller send en forespørsel.

Bred kompetanse, super kundeservice og dyktige fagfolk som står på for våre kunder!


Vi leverer alt av produkter innen visuell markedsføring, profilering og eksponering. Bannere, storformat, rollup, beachflagg, oppblåsbare produkter, messeutstyr og profilartikler – you name it!

Vi har mange års erfaring med å gjøre bedrifter synlige og bistår kjøpesentre, butikker og bedrifter i alle størrelser, alle med sine egne spesifikke behov. Vi er opptatt av å finne fram til de produktene som har størst nytteverdi og er hele tiden på jakt etter å kunne tilby deg nye og spennende produkter som gjør deg synlig og bidrar til økt salg. Vi er en profesjonell innkjøper og tilbyr konkurransedyktige priser og volumrabatter på alt Markedsmateriell.no. Hos oss får du rask behandling og levering av dine produkter.

Markedsmateriell.no er kjent for god service. Vår kundeservice er vårt varemerke. Det gir deg som kunde trygghet fordi vi står på for deg slik at du skal bli fornøyd!

Velkommen til oss!

Ring oss på telefon 48 32 72 22, send en epost eller fyll ut dette skjemaet:

Legg igjen en kommentar