Gatebukk

GATEBUKK

Gatebukker | Visningsbukker | Reklamebukker | Plakatstativer

Fang kundenes oppmerksomhet med gatebukker! 

Gatebukker tiltrekker deg oppmerksomheten fra forbipasserende. Med en gatebukk skaper du enkelt interesse for dine produkter og tjenester ved å nå ut på gaten eller ut på kjøpesenteret med dine tilbud eller generelle informasjon. Lett å plassere, og lett å skifte budskapet på.

Trykk på refleks gir ekstra synlighet når det er mørkt og reflekterer lyset fra bilder og gatelys når det er mørkt.

Vi har et stort utvalg av gatebukker til både utendørs og innendørs bruk i flere størrelser.

Rask levering, med eller uten plakater! Med produksjon på huset og lagerføring av gatebukker har vi meget rask levering: ca 3-5 dager fra ferdige filer. Haster det har vi ekspresslevering!

FORDELER MED GATEBUKKER

 Bli synlig

 Profiler bedriften

 Lett å bytte budskap

 Rimelig og effektiv markedsføring

 Lang holdbarhet og god kvalitet

Har du spørsmål om våre produkter eller trenger råd og hjelp til utforming? Ta kontakt!

se mer! kontakt oss!

VÅRE GATEBUKKER

Det er viktig å kjøpe riktig gatebukk til ditt behov. Vi har gatebukker tilpasset forskjellige miljø, enten du trenger en enklere gatebukk eller kraftigere gatebukker for vindfulle og regntunge utemiljø.

GATEBUKKER TIL INNE- OG UTENDØRSBRUK

GATEBUKK BUET MED LOGOFELT

Denne gatebukken er lett å slå sammen, og sette inn og ut. Leveres komplett med to plastdeksler. Plastdekslene plasseres over plakaten din og beskytter mot vær og vind.

GATEBUKK KLASSISK

 Denne gatebukken er leddet i toppen og har en enkel konstruksjon med print på hver side av gatebukken. På begge sider av gatebukken er det 4 klemlister som fester seg godt rundt det beskyttende plastdekselet.

GATEBUKK STYLE HARDFØR

Gatebukken har en robust ramme og kraftige fjærer i bunnen som gjør at den står veldig stabilt. De lange sveiset og pulverlakkert bena lar skiltet bøye seg med vinden. Klemlistene med plastdeksel på begge sider gjør det enkelt å endre budskap.

GATEBUKK STANDARD

Populær gatebukk i hvit-lakkert metal og velkjent, standard design. Plast-dekslene plasseres over din plakat og beskytter mot vær og vind. Leveres komplett med to plastdeksler, ett til hver side. Vi anbefaler plakater i PVC som tåler fukt, slik at du unngår problemer med kondens når du tar gatebukken inn og ut.

GATEBUKK STORFORMAT XL SYKLON

Gatebukken er vann- og vindsikker, slik at den kan brukes inne og ute hele året. Integrert pendel-system svinger reklame plakaten i vinden og skaper blikkfang. Enkelt å flytte rundt med innebygde hjul under basen. Gatebukken har dobbeltsidig plakatramme med en reklame på hver side, som gir eksponering til begge sider.

GATEBUKK KRITTAVLE

Gatebukk Krittavle gir deg muligheten til å raskt endre budskap etter behov. Krittavlene er vendbare og kan tas ut av tavlebukken for å endre reklameteksten. Vi monterer din logo på forespørsel. Gatebukken slås enkelt sammen og tar liten plass når den lagres. Velegnet til innendørs bruk. Ved fint vær kan den plasseres ute.

GATEBUKKER TIL UTENDØRSBRUK

Gatebukker med plastdunk i bunnen gir meget god stabilitet til gatebukken. Her kan du fylle tanken med vann eller sand etter behov.

NB! Husk å tilsette frostvæske i vannet ved minusgrader.

GATEBUKK HARDFØR UTEBUKK

Gatebukken er meget stødig og har stabil konstruksjon med kraftige fjærer i bunnen som avlaster ved vindkast. På hver side av gatebukken er det 4 kraftige klemlister som fester plakaten og det ytre plastdekselet. 

GATEBUKK STYLE EKSTRA HARDFØR

De kraftige klemlistene med plastdeksel på begge sider gjør det enkelt å endre budskap. I bunn sitter det en vakumformet plastdunk som gir en solid vekt og som gjør den stabil i all slags vær. Med 2 hjul i bunn på den ene siden og et håndtak på den andre kan den enkelt flyttes.

GATEBUKK EKSTRA HARDFØR

Gatebukken velegnet til bruk utendørs hele året. Kraftig konstruksjon med lavt tyngdepunkt gir utrolig god stabilitet. Stor plakatramme med elegant klemlist. Gatebukk ekstra hardfør er vår mest stabile gatebukk for utebruk. Tåler mye vind og fukt fra snø og regn. 

GATEBUKK LED

Gatebukk LED er 100% vanntett, vindstabil med låsbar ramme og oppladbart batteri som lyser opptil 18 timer. Markedets mest lyssterke LED som også lyser opp i normalt daglys. Produktet er produsert i aluminium med detaljer i krom. Enkel å transportere på innebygde hjul.

TREKK TIL GATEBUKK PVC / REFLEKS

Med trekk til gatebukk kan du enkelt ha flere budskap til gatebukkene eller friske opp en gammel og slitt gatebukk med nytt utseende. Du kan velg mellom PVC eller refleks trekk til gatebukk. 

GATEBUKK XXXL

Størst og mest stabile gatebukken for utendørs. To kraftige fjærer i konstruksjonen som påser at den ikke tipper i kraftig vind. Rundt kanten av gatebukken er det kraftige klemlister som klemmer plakaten og plast dekselet til gatebukken. Det transparente dekselet beskytter plakaten og holder vann ute.

GATEBUKK A3 MED LED LYS

Portabel og lett gatebukk med bakgrunns belyst displaypanel på begge sider. LED belysningen sørger for jevn belysning av hele plakaten. Oppladbart batteri lyser i opptil 10 timer. Den kan også kobles til vanlig strømnett med ledning.

MEGLERBUKK – VISNINGSBUKK A3

Denne meglerbukken er ideell å ta med seg rundt, tar liten plass og er enkel i bruk. Plakaten er beskyttet med et transparent plastdeksel med magnetlist. Den geniale konstruksjonen lar deg endre budskapet når du vil ved hjelp av magnetiske fester.

VELG PLAKAT TIL DIN GATEBUKK

Velg mellom PVC, Refleks eller Papir:

PVC

Til utendørs bruk anbefaler vi plakater med trykk på PVC. Materialet tåler vann og hard bruk, og er meget prisgunstig.

REFLEKS

Plakater med trykk på refleks gir ekstra god synlighet og reflekterer lyset fra eksterne lyskilder når det er mørkt.

PAPIR

Plakater med papir har en høy kvalitet på trykk, farge og bilde gjengivelse. Papir er meget prisgunstig.

SE PLAKATER