Stor interesse for lansering av nye produkter på butikkleverandør messen

Markedsmateriell deltok på Butikkleverandør messen på Norges Varemesse 2016

Nok en gang var Markedsmateriell representert på Butikkleverandør messen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen hadde en økning i antall besøkende på hele 22% siden i fjor og det kokte på vår stand begge dagene.

I år gikk Butikkleverandør messen samtidig med flere andre på Norges Varemesse, slik som e-commerce Norge, Logistikk og distribusjon, Easyfairs Empack og Fastfood & Cafe/Restaurantexpo. I år opplevde vi en enda større pågang av besøkende til vår stand enn i fjor. Mange ville vite mer om våre produkter, muligheter til profilering i sin bedrift og flere kom med konkrete utfordringer til oss. Fantastisk! I følge arrangøren var det i år en økning på hele 22% i forhold til besøkende året før.

På messen lanserte vi en rekke produktnyheter, slik som logomatter med HD trykk, oppblåsbare reklamesøyler, skreddersydde pappdisplay, reklametilhenger med LED belysning og mer. Alle nyhetene blir lansert på våre nettsider fortløpende, så følg med eller send oss en forespørsel.

Markedsmateriell var godt synlige med et stort takheng (banner i taket) og profilering med et variert produktutvalg på standen. I tillegg dominerte vi inngangspartiet utenfor Norges Varemesse. Her hadde vi blant annet satt opp en helfoliert Audi A6 med helfoliert skaphenger, led-belyst reklametilhengere, en stor helium ballong, oppblåsbar målbue og et oppblåsbart reklametelt.

Lansering av nye produkter

Ett av produktene som fikk stor oppmerksomhet var logomatte med HD trykk. Tilbakemeldingene fra besøkende var blant annet at det er enkelt å leie logomatter, men leieperioden går over lang tid og du eier ikke teppet når kontrakten er ferdig. Dermed blir totalkostnaden litt for drøy for mange. Eie i stedet for å leie viser seg derfor å være en gunstig variant. Flere nevnte også at de har egne renholds firma som vasker kontoret og renser teppet uansett. Derfor synes de det er unødvendig å sende bort et nyvasket teppe til rens.

Vurderer du en logomatte? Vi leverer logomatter i flere standard størrelser og på skreddersøm. Vi trykker fotorealistiske bilder, tekst og grafikk slik du ønsker. Alt er mulig. Sjekk ut video av vår Logomatten her.

 

Logomatte med HD trykk matte med logo fra Markedsmateriell

 

Nå får du hele -20% rabatt på alle våre logomatter med HD trykk, frem til 1. april 2016.

Bruk rabattkoden HDMATTE0416 når du bestiller!

 

Takk til alle våre fantastiske kunder og besøkende som traff oss på vår stand på messen!

Har du spørsmål til oss angående våre nye produkter eller gikk du glipp av våre messetilbud? Send oss en forespørsel eller ring oss på telefon 48 32 72 22 så hjelper vi deg.

Bilder fra Butikkleverandør 2016