Vær synlig i mørket!

 

Det hjelper ikke med sjokktilbud om ingen kan se det!

Refleksplakater Refleksbannereller elegante plakatrammer med heldekkende LED bakgrunnsbelysning gjør at budskapet ditt blir godt synlig i mørket.

Refleksplakater

Refleksplakater og refleksbannere gir ekstra god synlighet til reklamen ved å reflektere lyset fra biler, butikkvinduer og gatelys. Plakater med refleksmateriale er et prisgunstig og populært valg for butikker, bensinstasjoner, byggeplasser, eiendomsmeglere og andre som enkelt ønsker å tiltrekke blikket fra passerende kunder når det er mørkt ute.

Leveringstid:
Rask levering! Vi trykker refleksplakater i alle størrelser og på skreddersydde mål.

 

Plakatrammer med LED Plakatramme med LED lys 70x100 cm for utendørs bruk.

Våre plakatrammer med LED-lys gir deg virkelig oppmerksomhet! Løsningen er meget velegnet til plakatering, skilting og reklame i butikker, bensinstasjoner, servicesenter, eiendomsmeglere og andre som ønsker å fange kundens interesse med lysende reklame. Plakatrammene leveres komplett med festemateriell og kablet transformator med skjøtefeste/stikkontakt. Klemlister gjør at at du raskt og enkelt kan bytte ut plakater etter behov.

  • Ramme av eloksert aluminium
  • Leveres med et plastdeksel som beskytter plakaten
  • IP65-klassifisert (plakatramme for utendørs bruk)
  • Kun 40 mm dybde
  • Tilnærmet vedlikeholdsfritt etter montering.

Vi leverer plakatrammer med LED-belysning i 50×70 cm og 70×100 cm for både innendørs- og utendørs bruk. Kan monteres stående eller liggende.
Plakatramme med LED-belysning beregnet til utendørs bruk.
plakatramme med LED-belysning beregnet til innendørs bruk.

Leveringstid:
Lagerført vare med mulighet for ekspresslevering på forespørsel.

 

Trenger du gode råd eller mer informasjon om hvordan du kan bli mer synlig i mørketiden, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.