sikkerhetsmerking i ulike varianter

Med sikkerhetsmerking får du enkelt den oppmerksomheten du ønsker. Vi tilbyr blant annet gatebukker, plakatrammer, bannere, folie til vegg og gulv og det du trenger av trykk!

Med produksjon på huset og lagerføring av diverse produkter har vi meget rask levering!

Hygienestasjoner

Profesjonelle desinfiksjonløsninger ideelle for smittevern i butikker, restauranter,  resepsjoner, skoler, hoteller osv.

Gi kunder og besøkende enkle og tilgjengelige hjelpemidler til god håndhygiene der håndvask ikke er mulig.

KJØP HER

PLAKATRAMMER

Flotte display løsninger til vindu og vegg for plakater, bilder og plakatrammer med klemlist.

Vi leverer moderne display og oppheng systemer for bilder og plakater, slik at du får en optimal løsning for promotering og reklame på dine vegger eller vinduer. Bilderammer og plakatrammer med klemlist, display løsninger, oppheng system til plakater med led belysning og mye mer.

KJØP HER

BESKYTTELSESSKJERMER

Stabile Beskyttelsesskjermer i Pleksiglass og Akryl til kasser & kundemottak.

Transparente skjermer som beskytter deg og kunder mot eksterne faktorer som er helseskadelige. 

KJØP HER

FOLIE gulv / VEGG

Gulv / vegg-folie med trykk av høy kvalitet og slitestyrke.  Lamineres med et antiskli belegg som gir maksimal slitestyrke og holdbarhet til reklamen.

Vi har folie for korte og lange kampanjer. Vi skjærer ut alle former og fasonger og kan bistå med montering. Har du et reklameønske kan vi lage det. 

KJØP HER

 

gatebukker

Med gatebukker får du garantert den oppmerksomheten du vil ha!

Gatebukkene er lette å plassere, og kan enkelt bytte informasjon. Vi har et stort utvalg av gatebukker til både utendørs og innendørs bruk i flere størrelser. Finn den perfekte bukken for ditt firma eller arrangement.

KJØP HER

BANNER

Bannere kan brukes til en rekke formål som å øke merkevare gjenkjennelsen, synliggjøre ditt budskap, eller bidra til å lansere nye produkter og kampanjer – både ute og inne!

Med bannere tiltrekker du deg enkelt stor oppmerksomhet, og bannere fra Markedsmateriell printes i høy kvalitet med flotte farger som synes. Vi tilbyr bannere i alle mulige størrelser!

KJØP HER

Telt med trykk

Komplette messetelt med reklametrykk! Våre robuste og funksjonelle telt med trykk av høy kvalitet kan du bruke ute og inne hele året.

Velg mellom flere størrelser med eller uten teltvegger. Den stabile teltkonstruksjonen er laget for gjentatt bruk og kan ikke sammenlignes med billige kopier.

KJØP HER

PAPPDISPLAY

Med pappdisplay får du skreddersydde displayløsninger til dine kampanjer.

Pappdisplay er fleksible reklameprodukter laget av papp med trykk. Pappdisplay er godt egnet som blant annet gulvdisplay, sjokkselgere, kampanjemateriell, shop-in-shop, alarmkover og mye mer.Vi designer og leverer kreative pappdisplay til dine kampanjer, salgsevent, butikkløsninger og arrangementer.

KJØP HER
Pappsøyler - Pappdisplay - Vis Hensyn - smittemerking

Produkter