Gatebukk med LED er bedriftens lyspunkt i mørketiden

Gatebukk LED lys fra Markedsmateriell.no

I mørketiden gjelder det å være ekstra synlig slik at kunden legger merke til deg. Lyser du opp reklamen din i jungelen av tilbud, øker sjansene for at kunden ser deg. Finn ut mer om gatebukker med LED belysning og hvilke valg du står foran når du skal kjøpe gatebukker med led lys.

Gatebukken kan påvirke kunder til kjøp allerede før de går inn i butikken.
Tidligere har vi snakket om viktigheten av å A / B teste budskapet på gatebukken. Dette hjelper lite om kunden ikke legger merke til reklamen din. Gatebukken er fortsatt en av bedriftens mest effektive og økonomiske verktøy for markedsføring. Bruker du en gatebukk med lys blir du ekstra synlig.

Kvalitet, ikke frustrasjon
Før du kjøper bør du være oppmerksom på at det er forskjeller på led-gatebukker i markedet. Det finnes rimelige, oppladbare gatebukker som virker som et godt kjøp. Disse er ofte produsert med komponenter av dårlig kvalitet. Dette betyr at du får lavere effekt, mindre batterilevetid og det er godt mulig du ender med katta i sekken. Det er altså et klart skille mellom billig og kvalitet.

Vi anbefaler alle å ta en prat med sin leverandør om kvalitet og driftssikkerhet på gatebukkene. Leverandøren bør ha god informasjon og erfaring om produktene de selger. En gatebukk av høy kvalitet er en investering du kan bruke i lang tid. Gatebukken er et verktøy for å skape økt salg, ikke hodebry eller frustrasjon. Den daglige driften av gatebukken skal gå knirkefritt. Derfor tester vi alle gatebukker grundig før vi anbefaler dem ut i markedet.

Hva mener vi med driftstid?
Noen gatebukker kan tilkobles strøm og dermed er driftstiden av mindre betydning. Ønsker du derimot en gatebukk med oppladbart batteri, slik at du kan plassere gatebukken fritt uten kabler, er driftstiden et vesentlig punkt å sjekke før du kjøper.

Generelt kan du si at driftstiden til gatebukken er avhengig av hvor fullt batteriet er ladet, alderen på batteriet og temperaturen der gatebukken brukes. Maksimal driftstid på en ladning oppgis ofte i øko-modus og gir et bilde av hvor lenge du kan drifte gatebukken før du må lade batteriet. Du bør kunne forvente minst 10 timers kontinuerlig lys på en ladning. Våre gatebukker har opptil 18 timers kontinuerlig lys på en ladning. Driftstiden er altså avhengig av mange faktorer og om gatebukken har øko eller vanlig lys-modus.

Trenger du ekstra lang driftstid er øko-modus et godt alternativ. Ikke alle gatebukker kan tilby ulike driftsmodus, men dette blir mer og mer vanlig. Gatebukk LED har 2 innstillinger, øko-modus og normal drift. Gatebukk A3 med led-belysning har kun en innstilling, av og på. Sjekk dette med din leverandør før du kjøper, dersom dette er vesentlig for din bedrift. Siden led-belysning er svært energieffektivt vil driftstiden normalt sett være lang nok uansett for butikker med normale åpningstider.

 

Gatebukk led lys A3 liggende meglerbukk visningsbukk fra Markedsmateriell Gatebukk LED belysning norges mest lyssterke gatebukk

En gatebukk med bakgrunns belyst reklameplakat i øko-modus gir en god vesentlig bedre synlighet, i forhold til gatebukk uten led-belysning.
Et smart tips er å ha to batterier til gatebukken. Da kan du raskt bytte ved behov og du er sikker på at gatebukken alltid lyser.

Sjekk denne videoen. Her viser vi et eksempel på vår gatebukk A3 med led-belysning og Gatebukk LED, som er Norges mest lyssterke gatebukk.

Gatebukk A3 med led belysning er en populær og normalt lyssterk gatebukk, som gir deg god synlighet i mørket. Formfaktoren gjør den spesielt velegnet til meglere og selgere som ønsker en portabel gatebukk med led belysning. Ønsker du derimot gatebukkenes Rolls-Royce med stor reklameplakat, vil du se at Gatebukk LED er i en klasse for seg selv.

Bruk av reklameprodukter med led belysning er populært fordi det er så effektivt. Kundene ser deg. Bruker du riktig markedsmateriell vil du kunne få en høyere ROI, og det er godteri for sjefen.

Trenger du gode råd eller mer informasjon om hvordan du kan bli mer synlig i mørketiden, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Video av Gatebukk A3 med led belysing og Gatebukk LED – Norges mest lyssterke gatebukk

Legg igjen en kommentar