våre munnbind

Markedsmateriell.no er en helhetlig totalt leverandør av reklame, profilering, messeutstyr, storformat, print- og trykktjeneter til bedrifter i Norge.

Vi har levert enorme mengder med flotte munnbind til store og kjente bedrifter og kundene strømmer på. Med egen produksjon og lagerføring av diverse produkter har vi meget rask levering. Ta kontakt med oss, slik at vi kan bistå deg og din bedrift.

Våre munnbind finnes i både tøy for gjenbruk og medisinsk munnbind for engangsbruk. Velg mellom 2 ulike tøymunnbind laget av polyester og bomull for myk og bekvem kontakt mot huden.

3-Lags Munnbind Bomull

kjøp produkt

Munnbind med trykk

kjøp produkt

Medisinsk munnbind

kjøp produkt

OM våre munnbind

Våre tøymunnbind med justerbare stropper er laget av polyester og bomull for myk og bekvem kontakt mot huden.

Tøymunnbind er beregnet for gjenbruk og kan vaskes i temperatur opp til 60 grader celsius. Med innsydd lomme kan du fint legge inn filter om ønskelig for ekstra beskyttelse.

Ved kjøp av 2-lags munnbind følger det med 2 stk. filter pakket pent inn sammen med munnbindet i en stil-ren pose.

Munnbind med trykk

Våre formsydde Munnbind med trykk og regulerbare stropper finnes i 2 typer. 2 lags munnbind med filter og 3 lags munnbind uten filter.

2-lags munnbind med filter har en filtreringsevne på hele 99,34% og oppfyller kravet til bakteriell filtreringseffektivitet (BFE) og SN-CWA 17553:2020.

3-lags munnbind uten filter har en filtreringsevne på 79,29% og oppfyller kravet til bakteriell filtreringseffektivitet (BFE).

testrapport for 2-Lags munnbind testrapport for 3-Lags munnbind

3-Lags Tøymunnbind

3-lags tøymunnbind i bomull har en filtreringsevne på hele 94,87% og oppfyller kravet til bakteriell filtreringseffektivitet (BFE) og SN-CWA 17553:2020.

Tøymunnbindet har en innsydd lomme der du kan legge inn filter om ønskelig for ekstra beskyttelse.

testrapport for 3-lags tøymunnbind

Medisinsk munnbind

Kirurgisk munnbind Type 2. Sterile munnbind godkjent etter standard for medisinsk munnbind med CE-merking. Type 2-masker har en bakteriefilterytelse (BFE) på minst 98%. Beskytt deg selv og andre mot sprut og dråpesmitte.

se munnbind

5-Lags aktivt karbonfilter

Filteret består av et 5-lags aktivt karbonfilter og passer våre munnbind. Bør byttes ut etter 3 – 5 dagers bruk eller når det har vært i bruk sammenhengende over en 12 timers periode NB!

*Dette er ikke ett medisinsk filter, men ment for personlig bruk som en ekstra sikkerhet for hindring av dråpesmitte. Filteret har størrelse: 12 x 8 cm .

Kjøp filter