KUNDEPROSJEKTER

Vi i Markedsmateriell.no spesialiserer oss på messer og arrangementer. Hvis du ønsker å fremheve din bedrift på messer og arrangementer, kan vi hjelpe deg med å skape en unik og profesjonell tilstedeværelse. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og for å få et tilbud.

DEWALT PÅ BYGG REIS DEG 2023

Bygg Reis Deg messen er Norges største samlingssted for aktører innen bygge bransjen. Markedsmateriell hadde æren å bistå en av verdens ledende aktører innen elektrisk verktøy DEWALT.

LES MER

FINNDEL.NO

Markedsmateriell hadde gleden av å assistere Finndel.no med å levere en fullstendig messestand for deres event. Vi leverte lyskasser, takheng med LED-belysning, messebord og dekorasjon for å gjøre deres presentasjon på eventet ekstra lysende og attraktiv.

LES MER

OSLO BUSINESS FORUM 2022

Markedsmateriell har igjen fått æren av å levere lyskasser, bannere, takheng, messestands, dekor og trykksaker til Oslo Business Forum’s event.

LES MER

ELEKTROIMPORTØREN

Vi hadde gleden av å levere en messestand på 216 kvm til Elektroimportøren gjennom vårt samarbeid med JCP.

LES MER

NORGES VAREMESSE – 100 ÅRS JUBILEET

Norges Varemesse har skiftet navn til NOVA Spektrum og er en internasjonal arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events.

Markedsmateriell.no hadde gleden av å bistå under 100-års jubileet for NOVA Spektrum. Vi leverte en rekke produkter til jubileet, som flotte takheng, lyskasser og duker med trykk. 10 av led-lyskassene representerte tidsepoke fra Norges Varemesse ble etablert i 1920 til 2020. Takhengene som var på 5 og 8 meter ble levert til messeutstillere som Oslo Design Fair, Oslo Motor Show, Camp Villmark, MC-messen, Hagemessen, Dogs4All, Jul i viken, Nor-shipping og Evolve arena.

LES MER

OSLO BUSINESS FORUM 2021

Vi hadde gleden av å levere og montere 12 flotte SEGO lyskasser for Oslo Business Forum under deres konferanse i september 2021.

LES MER

BMW OSLO MARATON 2021

BMW Oslo Maraton arrangeres årlig tredje helgen i september, og er et løp for alle nivåer med distansene 10 km, Halvmaraton, Maraton, Barnas Maraton, Racing Rullestol og Oslotrippelen.

Markedsmateriell hadde gleden av å levere flotte reklameprodukter, som pressevegg, beachflagg, bannere og oppblåsbare produkter, til Oslo Maraton 2021.

LES MER