FLEKSIBEL SYSTEM

Hvorfor expo frame? Det er lett! Det er et praktisk å installere, fullt modifiserbart, gjenbrukbart system. Designet er basert på en enkel ramme og utskiftbare moduler. Du kan enkelt justere systemet til ethvert rom.

MULTI SYSTEM

Justere systemet til ethvert rom.

SPAR PENGER

Gjenbruk systemet og spar penger.

Rask levering ikon

TRANSPORT

Individuelle elementene forenkler transport.

FLEKSIBEL SYSTEM

Du kan sette sammen hele Expo frame-systemet til individuelle elementer. Dette forenkler transport og lagring fullstendig. Og når behovet melder seg, kan du enkelt montere systemet ditt på hvilken som helst måte og uten verktøy. Du er bare begrenset av fantasien din! Gjenbruk de originale materialene når du bygger utstillingsstandene dine med et modulært system. Det sparer deg penger og du sparer miljøet.

MESSEBORD

Messedisker eller bord kan også settes sammen. Enten benkebord eller ståbord – Se mulighetene til dette fleksible systemet.

RETT OG BUET RAMMEPROFIL

Rammen i expo frame-systemet er laget av aluminium, som gir dem nødvendig styrke og letthet på samme tid. Fyllingen av modulene er et trykk på en PVC-plate eller polyestermateriale. Du kan enkelt bruke de samme elementene til å bygge standen din ved andre arrangementer. Ønsker du å bytte budskap kan du enkelt bestille ny print med nytt design.

TILBEHØR

GJØR MER UT AV DIN EGEN MESSESTAND MED ULIKE TILBEHØR.
Expo frame belysning

 

EXPO FRAME BELYSNING

Tilbehør for expo frame

 

EXPO FRAME ROM

Tilbehør expo frame hylle

 

EXPO FRAME HYLLE

Expo frame tilbehør

 

EXPO FRAME FESTEKROKER

Expo frame 3x3
Expo frame 3x3 rammesystem
STAND – B:3m | L:3m | H:2.5m
Expo frame 4x3
Expo frame 4x3 rammesystem
STAND – B:4m | L:3m | H:2.5m
Expo frame 6x3
Expo frame 6x3 rammesystem
STAND – B:6m | L:3m | H:2.5m

HVORFOR VELGE MARKEDSMATERIELL?

Markedsmateriell har mange års bransjeerfaring og en unik kompetanse knyttet til planlegging, design og montering av messeutstyr. Vi vet derfor hva som skal til for å lykkes med et arrangement. Med Markedsmateriell på laget får du bistand fra A til Å med ditt event. Fantasien setter grensene, kontakt oss i dag så bistår vi deg med å få en maksimal og helhetlig synlighet av din merkevare!

TRENGER DU HJELP TIL DIN NESTE MESSESTAND ELLER EVENT?

Fyll ut kontaktskjema under!