Oppblåsbare produkter tar din offline suksess til nye høyder

Oppblåsbare produkter telt målbue portal markedsmateriell

Er du klar til å markedsføre virksomheten din på en ny måte? Tenk stort med oppblåsbar reklame! Oppblåsbare produkter er kanskje en av de mest innovative og kostnadseffektive reklameproduktene som finnes. Bli synlig og få suksess ut av offline-markedsføringen din.


Med oppblåsbare produkter får du stor og luftig reklame som kundene dine garantert legger merke til. Produktene kan skreddersys og tilpasses akkurat slik du ønsker. Bruk av utskiftbar reklame gjør det mulig å ha flere sponsorer eller flere ulike merkevarer på samme oppblåsbare produkt.

Sommer er festivaltid i Norge. Det kryr av arrangementer, events og feiringer. Alle bedrifter jobber for å bli sett og hørt i krysningspunktet mellom kost-nytte i markedsføringen.

For hver bedrift er det aldri et problem å utvide kundebasen. Utfordringen ligger i å nå ut til de rette, potensielle kundene. Du bør bruke en kreativ metode for å fange oppmerksomheten til kundene, ellers kan din annonse gå tapt i havet av tilbud fra konkurrentene. Dette er grunnen til at oppblåsbare produkter anses som en av de beste og mest effektive former for reklame.

Markedsføring av bedrifter krever ulike verktøy og teknikker for å tiltrekke deg kunder. I hovedsak må du velge mellom online eller offline markedsføring. Forskjellen fra digital markedsføring til offline markedsføring er at du har mulighet å treffe kundens hjerte på et menneskelig plan og skape varige inntrykk som kunden husker.

Oppblåsbare produkter gir en markedsføring rettet direkte mot din målgruppe og de forbipasserende. Ditt publikum kan se dine oppblåsbare produkter fra lang avstand. Nettopp størrelsen gjør oppblåsbare produkter godt synlige. Den samme effekten er vanskelig å oppnå med andre virkemidler uten å tømme markedbudsjettet.

Det finnes et stort utvalg oppblåsbare produkter. Oppblåsbar målbue, oppblåsbar portal, oppblåsbare telt, oppblåsbar reklameballong og helium luftballonger er noen eksempler. Uansett hva du velger vil du få oppmerksomheten du er på jakt etter.

Her er sommerens populære, oppblåsbare produkter:

Oppblåsbart Stjernetelt

Oppblåsbart Stjernetelt er et gigantisk telt på hele 11x11 meter med plass til ca.

kr 39 900  |  Vis produkt

NY!
Oppblåsbart A Telt

Oppblåsbart telt med unike kvaliteter!

Fra kr 19 500  |  Vis produkt

Oppblåsbar Skreddersøm

Oppblåsbart Skreddersøm er en unik mulighet til å sette ditt preg på budskapet

Pris på forespørsel.  |  Vis produkt

NY!
Oppblåsbart V Telt

NYHET! Oppblåsbart telt med store profilering s flater inkludert!

Fra kr 27 500  |  Vis produkt

NY!
Spider Tent

Oppblåsbart telt med unike kvaliteter!

kr 19 500  |  Vis produkt

På salg!
Skydancer Julenisse 50% rabatt!

6 meter høy, oppblåsbar nissefigur som danser i vinden fra en kraftig vifte og tiltrekke kunder.

kr 17 990 kr 8 995  |  Vis produkt

Oppblåsbar reklamesøyle

Oppblåsbar reklamesøyle leveres i 3 størrelser opptil 3 meter høyde. Perfekt til promo, sponsorer og logo.

Pris på forespørsel.  |  Vis produkt

Skydancer / Windyman

En skydancer er en stor oppblåsbar figur som danser i vinden fra en kraftig vifte og er synlig på avstand.

Fra kr 4 999  |  Vis produkt

Oppblåsbart reklametelt

Oppblåsbare telt med reklametrykk som gir høy synlighet. Perfekt til promo, sponsor og events.

Fra kr 11 990  |  Vis produkt

Oppblåsbar Portal / Målbue

Oppblåsbar portal med skreddersydd trykk, utskiftbar reklame og oppsett for strøm og led-belysning.

Fra kr 11 990  |  Vis produkt

 

Topp 5 grunner til å bruke oppblåsbare produkter med reklame i din markedsføring

 

1. Eksponering på lang avstand

Sørrelsen gir deg et fortrinn. Gigantiske oppblåsbare produkter er lette å se fra lang avstand og viser veien frem til deg. Uansett hvor stor folkemengde det er på arrangementet vil ditt oppblåsbare produkt trone over alle og være godt synlig. Oppblåsbare produkter hjelper din bedrift å oppnå suksess.

2. Maksimer ditt marked

Oppblåsbare produkter har en salgsfremmende effekt og lokker nye kunder. I motsetning til vanlige skilting og plakater er oppblåsbare produkter tredimensjonale og legger en stor fordel til visuell markedsføring. Alle kan se det.

3. Fremmer dialog med kunder

Oppblåsbare produkter gir deg en funksjonell fleksibilitet. Ikke bare tiltrekker de seg oppmerksomhet men de viser vei og fremmer dialog med kunden. En skydancer som svinger seg i luften er en flott icebreacker og en heliumballong høyt på himmelen viser veien frem til målet.

4. Kostnadseffektivt

Oppblåsbare produkter er rimelige i innkjøp og har lang levetid. Produktene er laget for å brukeres flere ganger. Gjenbruk gir god økonomi.

5. Enkle men effektive i bruk

Du sparer tid og arbeidskraft. I motsetning til mange andre reklameformer krever oppblåsbare produkter liten planlegging. Bare blås den opp. Oppblåsbare produkter gir høy synlighet, tar minimalt med plass, er enkle og håndtere og tåler all slags vær. Klar til bruk når som helst.

 

Denne sommeren tar oppblåsbare produkter helt av. Er du klar?

Gjør deg synlig og sørg for at du får suksess! La oss hjelpe deg å tiltrekke nye kunder med de beste verktøyene for å skape vekst til din bedrift.

Kontakt oss!

Send oss en epost eller ring 48 32 72 22, så hjelper vi deg.

 
Vennligst fyll ut felt merket med *

 

 

Legg igjen en kommentar