Oppblåsbare produkter, oppblåsbare møbler og møbler med trykk

Nye produkter 2015 | Oppblåsbare møbler, oppblåsbare proukter, og møbler med trykk.

Nytt år, nye produkter og nye muligheter.

2015 blir et pangår for alle som driver med salg. Markedsmateriell presenterer flere produktnyheter og effektive løsninger i år. Du kan se frem i mot nye produkter som konverterer sluttkunden og gir din bedrift økt synlighet. Sjekk de nye produktene!

Vi er alltid opptatt av å gi deg funksjonelle løsninger som fungerer og produkter av høy kvalitet. I 2015 lanserer vi flere nye  produkter og produktkategorier. Noen av disse finner du på nettsidene våre allerede. Har du funnet dem?

På Butikkleverandør 2015 den 11-12 februar lanserer vi noen fantastiske produkter i skandinavisk sammenheng. I tillegg har vi unike messetilbud du ikke bør gå glipp av! Få en gratisbillett og besøk oss på messen. Vi gleder oss å se deg. Kan du ikke treffe oss på messen kan du alltid chatte med oss, sende oss en melding eller ringe oss på telefon 48 32 72 22.

Nyheter

Oppblåsbare produkter, oppblåsbare møbler med trykk, oppblåsbare telt, oppblåsbar målbue og produkter av høy kvalitet med eksponering av ditt budskap gir fantastisk oppmerksomhet. Oppblåsbare produkter er synlige, tar minimalt med plass, er enkle og håndtere, tåler all slags vær og er en rimelig investering. Alle våre oppblåsbare produkter leveres med trykk, logo, utskriftbar kommunikasjon eller etter skreddersøm med alle tenkelige funksjoner, inkludert led-belysning eller varme.

Design dine egne møbler! Møbler med trykk gir deg mulighet å skreddersy design og print. Vi har et stort utvalg av moderne møbler du kan sette sammen og skreddersy til din bedrift. Møbler med trykk gir en garantert unik eksponering som kunden legger merke til.

Følg med oss i tiden som kommer: Meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du ikke går glipp av noen nyheter eller tilbud.

Her ser du noen av nyhetene vi allerede har lansert:

Oppblåsbare produkter med logo og utskiftbar kommunikasjon

Oppblåsbare produkter blir mer og mer vanlig å bruke i utendørs og innendørs kommunikasjon med sluttkunde. Oppblåsbare produkter har mange bruksområder slik som på events, sportslig arenaer og messer.

Våre oppblåsbare produkter sikrer deg en effektiv markedsføring som gir god eksponering og blikkfang. Du blir godt synlig for kundene og lett og se på lang avstand. Alle produktene kan leveres med trykk, logo og utskiftbar kommunikasjon.

 

Oppblåsbare produkter reklameprodukter oppblåsbar målbue oppblåsbart telt med trykk og logo fra Markedsmateriell.no
Oppblåsbare produkter leveres med eller uten trykk, eller system for utskiftbar kommunikasjon. Sammen finner vi den optimale løsning for dine oppblåsbare produkter.

Les mer om våre oppblåsbare produkter

 

Oppblåsbare møbler med ditt eget trykk eller logo

Oppnå effektiv og unik branding med oppbåsbare møbler! Vi leverer flotte, oppblåsbare møbler som er funksjonelle og portable. Alle våre oppblåsbare møbler kan skreddersys med trykk / broderi av din logo eller eget design.

Våre oppblåsbare møbler er vanntette, ripesikre og kommer i en rekke former og størrelser. De består av innerdel av solid plast med ekstrem styrke og elastisitet. Ytterdelen består av et slitesterkt, patentert trekk med glidelås. På denne måten kan du lett endre design når du ønsker eller ha flere ulike design til dine oppblåsbare møbler.

Vi leverer oppblåsbare møbler med trykk, ditt eget design eller broderi. Våre oppblåsbare møbler er vanntette, ripesikre og kommer i en rekke former og størrelser.
Vi leverer oppblåsbare møbler med trykk, ditt eget design eller broderi. Våre oppblåsbare møbler er vanntette, ripesikre og kommer i en rekke former og størrelser.

Les mer om våre oppblåsbare møbler

Møbler med eget trykk – design dine egne møbler!

Design dine egne møbler med trykk! Vi er stolte av å levere flotte møbler med trykk av høy kvalitet som sluttkunden virkelig legger merke til. Endelig får du mulighet å gjør din bedrifts møbler personlige med logo eller eget design. Vi har et stort utvalg – alt er mulig!

Våre unike møbler med trykk gir deg mulighet å designe dine egne møbler. Bruk et bilde eller farger som harmonerer til din bedrift. Vi trykker din logo eller grafisk design slik du vil ha det. Alle møblene kan tilpasses din bedriftsprofil. Nå har du en unik mulighet til å innrede ditt kontor, venteværelset eller butikk med unikt markedsføring som virkelig imponerer sluttkunden.

Møbler med trykk - Design dine egne møbler! Flotte møbler med trykk av høy kvalitet som sluttkunden virkelig legger merke til.
Design dine egne møbler! Vi er stolte av å levere flotte møbler med trykk av høy kvalitet som sluttkunden virkelig legger merke til. Endelig får du mulighet å gjør din bedrifts møbler personlige med logo eller eget design. Vi har et stort utvalg, alt er mulig!

Les mer om møbler med trykk

 

Hold deg oppdatert! Følg oss på Facebook ved å Like siden vår eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Kontakt oss! Send oss en melding.

 

Vennligst fyll ut felt merket med *

 

Legg igjen en kommentar