Møt oss på Norges Varemesse 17-18 februar 2016

Gratis inngang, nylansering av produkter og vinn flotte premier på Butikkleverandør 2016

Kom og se nye produkter og unike messetilbud på Butikkleverandør messen 17-18 februar 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm. Markedsmateriell.no er nok en gang utstillere på messen og i år presenterer vi noen skikkelig spennende nyheter innen profilering, reklame- og markedsmateriell til bedrifter. 

Du finner oss både utenfor Norges Varemesse og inne på stand B03-16. Vi gleder oss til å vise deg alle nye produkter. Kom og besøk vår stand på messen, hvor du kan ta og føle på alle produktene.

 

KLIKK HER FOR GRATIS INNGANG TIL MESSEN

 

Som en av Norges ledende aktører innen markedsmateriell, storformat og profilprodukter er vi ganske stolte når vi lanserer nye produkter. Vi bruker mye tid på produktutvikling og testing før vi lanserer produkter, så nå er vi spente på hva akkurat du mener!

Møt våre eksperter som svarer på dine spørsmål. Vi gir deg gode råd og nyttige tips for å øke din synlighet! – Hvordan eksponere i storformat, presentasjon av unike veggdisplay, demo på gulvtepper med eget trykk og mer.

Vi forteller deg alt om dine muligheter og våre løsninger for å få økt salg når du kommer på messen. Dette er vi helt sikre på at du finner interessant, vi ses!

Klarer du ikke å vente eller vil vite mer om våre nye løsninger idag – ta kontakt!

 

Gratis! Skriv ut din egen inngangsbillett til Butikkleverandør 2016