Markedsmateriell.no feirer 6 år!!!

19. mai 2018 fylte Markedsmateriell.no 6 år. Dette ønsker vi å feire!

Vi inviterer alle nye og gamle kunder til storstilt bursdagsfeiring på markedsmateriell.no – og byr på 20% avslag på alt i vår nettbutikk! Bruk rabattkode 6MM2018.

Vår kundeservice er vårt varemerke og vi jobber alltid for at du skal bli fornøyd med både produktene vi leverer og prisen du tilbys. Når vi nå inviterer ALLE til å feire bursdag sammen med oss, er det for å vise vår takknemlighet til det som er aller viktigst for oss – nemlig deg som kunde! 

Vi strekker oss langt for våre kunder og ser med glede at våre kunder velger oss om og om igjen – det beste beviset på at vi lykkes i vår målsetning!

Markedsmateriell.no – din totalleverandør av markedsmateriell gjennom 6 flotte år!

I tillegg til å tilby 20% på alt i vår nettbutikk ønsker vi å tilby UTROLIGE KANONPRISER* på noen av våre bestselgere.
Og ja, du leser riktig – prisene nedenfor er riktige!

Rollup Eksklusiv

Rollup Eksklusiv er en roll-up med lekker finish for et profesjonelt uttrykk. Leveres komplett inkludert trykk i praktisk bæreveske. Tilbudet gjelder str. 85×200 cm.

Gatebukk standard

Gatebukk standard er en hardfør gatebukk til bruk overalt. Velg mellom hvit- eller sortlakkert metall. Velegnet til utendørs og innendørs bruk hele året. Tilbudet gjelder str. 50×70 cm.

Messebord Premium

Messebord Premium er et funksjonelt og moderne messebord i elegant, rektangulært design med avrundede kanter og innvendig oppbevaring med en hylle. Lett å transportere og montere!

Portabel messedisk

Portabel messedisk med transportkoffert. 2-i-1-funksjon, hvor transportkofferten enkelt gjøres om til messebord. Hyller på innsiden. Leveres med bordplate og trykk på panel til fronten.

*) Rabattkoden er gyldig t.o.m. 15. juni 2018. Koden kan kun benyttes en gang, men du kan handle så mange varer du vil i samme transaksjon! Rabattkoden kan ikke benyttes sammen med produktene med ekstraordinære jubileums-rabatter (Rollup Eksklusiv, Gatebukk standard, Messebord Premium, Portabel messedisk med transportkoffert).