Gatebukker gir økt salg og effektiv markedsføring til lavpris

Gatebukk gir mer salg

En av de eldste og kanskje mest effektive metoder for markedsføring har alltid vært gatebukker. Mange bedrifter opererer i et konkurransepreget miljø hvor det gjelder å bli sett og hørt blant konkurrentene. For å lykkes må du være i stand til raskt å kommunisere riktig budskap til dine kunder om produktene eller tjenestene du tilbyr. Gatebukker gir deg en ultimat metode å påvirke kunder til å kjøpe før de går inn i butikken.

Gatebukker er en rimelig investering. De er lette å plassere og kan raskt tilpasses ved behov. Gatebukker gir deg en rekke fordeler du kanskje ikke har tenkt over. De synliggjør dine produkter, tilbud, logo/merkevare og trekker nye kunder inn i butikken. Alt du trenger å gjøre er å sette ut gatebukken hver morgen.

Ved å sette en gatebukke ved inngangen din kan du trekke nye kunder på impuls. Samtidig blir folk oppmerksomme på at hvor du finnes og de ser logoen din.

Studier i målrettet bruk av gatebukk utenfor butikk viser at salget øker. Ved å reklamere for tilbud, varer og tjenester når du kunden direkte. Det kan være så enkelt som et tilbud med -20% rabatt. Da vet kunden hva de finner dersom de går inn i butikken.

Test budskapet på gatebukken

Et godt reklamebudskap gjør din gatebukk ekstra verdifull. Når du designer reklamen må du huske på at skiltet skal synes på avstand. Det betyr at du bør tenke på størrelsen og synligheten til teksten du skriver. En god plakat skaper umiddelbar interessse og vil lokke nye kunder inn i butikken.

Lager du plakaten for hånd bør du lære deg plakatskrift. Vet du ikke hvordan du designer en plakat kan du få hjelp av profesjonelle til dette. Bruk en skrifttype med lesbare bokstaver. Ikke bruk løkkeskrift eller overdekorerer budskapet med blomster og pynt. Husk at kunden har få sekunder til å lese budskapet.

Effektiv annonsering tar hensyn til størrelse, mellomrom og farger. Riktig bruk av farger, kontrast og de hvite området (tomrommet mellom annonsen og selve rammen på gatebukken) vil gjøre det lettere for potensielle kunder å lese skiltet raskt.

For å få de beste resultatene av din annonseringen anbefaler vi at du endrer reklamen ofte. Dette gir deg mulighet for A / B-testing. Da kan du måle og se hvilken annonse som fungerer best, samt hvilken plassering ga det beste resultatet (om du har flere steder å plassere gatebukker).

Eksempel på A / B testing av gatebukker:
Ved å endre litt på teksten kan du måle hva som som gir flest kunder/omsetning.

Gatebukker er enkle å tilpasse til ditt bruk

En gatebukk med utskiftbar reklameplakat gjør det veldig enkelt å endre budskap ved behov. De fleste gatebukker kommer med ulike løsninger for innsetting av plakaten. Du kan trykke mindre opplag av plakater hos de fleste kopisentre og hos leverandører av profil- og markedsmateriell, slik som oss. Når du trykker en plakat kan du også legge til grafikk og bilder etter ønske. Det gir der større frihet til designet og flere muligheter.

En trykket plakat vil gi det et profesjonelt uttrykk.

De fleste gatebukker kommer med et beskyttende plastdeksel som beskytter selve plakaten. Det aller rimeligste er å trykke plakater på papir. Bruker du derimot gatebukken utendørs anbefaler vi at du trykker plakaten på PVC materiale. PVC trykk er vannfast og tåler både regn og snø. Da unngår du problemer og at plakaten blir ødelagt av vann eller fukt. Det er det samme materiale som brukes ved trykk av PVC-bannere i storformat til utendørs bruk. Ved å trykke på PVC er du garantert lang holdbarhet på plakatene dine og dermed reduserte kostnader.

Stort utvalg av gatebukker

De fleste gatebukker krever vært lite vedlikehold. De er like effektive og geniale som de er enkle i bruk. Moderne gatebukker er konstruert for å brukes ute i all slags vær og vil vare i mange år. Det finnes et design og en størrelse for alle behov. Fra små, portable A3 modeller til XL mega gatebukker, gatebukker med LED lys og gatebukker med lys og batteri.

Noen modeller har ekstra store plakater for maksimal synlighet. Disse har gjerne en base i bunn som kan fylles med sand eller vann for ekstra vindstabilitet. Bruker du vann anbefaler vi alltid å blande med frostvæske, slik at basen ikke fryser og ødelegges om vinteren.

Et stort utvalg av gatebukker finner du her.

Gatebukker er «mye for pengene»

Gatebukker er en av de enkleste og mest effektive metoder for annonsering. Alle elsker en morsom reklametekst og et attraktiv design. Du kan enkelt variere budskapet ved behov og teste ut hva som fungerer best for din bedrift. De er solide men kan enkelt flyttes ved behov og tas inn når du stenger for kvelden. Best av alt, frittstående skilt og gatebukker har store plakater som sikre at budskapet vises tydelig og blir lagt merke til.

Med en gatebukk har du mulighet å trekke inn flere kunder gjennom i løpet av dagen med en enkelt gatebukk enn selv en radio kampanje kan gi.

–Derfor er gatebukker fortsatt meget populært og en sikker vinner for enhver bedrift!

 

 

Kreative gatebukker
Det er lov å være kreativ med markedsføringen.

Hva mener du?

Vi er levende opptatt av å høre fra deg og din mening. Si din mening på Facebook eller diskuter artikkelen nedenfor.

Legg igjen en kommentar