Er du forberedt til julerushet?

Er du forberedt til julerushet? - Markedsmateriell.no

Det forventes enda en salgsrekord til jul. Julen er tiden hvor folk går bananas i butikkene. 

Når julegavene er kjøpt starter romjuls- og nyttårssalget. Da hjelper det lite med fulle varelager om du ikke fanger kunden i øyeblikket. De må se dine produkter, ditt salg og dine tilbud i mylderet med lokkende reklame. Det er mange om beinet. Er du godt forberedt?

Varehandelen i Norge rustes opp for kamp om kundene. Det er ingen vei utenom. Sørg for at du er godt forberedt til salgsrushet kommer. Har du alt av salgsfremmende verktøy eller retusjerer du den gamle plakaten i håp om å trekke kunder i siste liten?

Bannere, gatebukker og plakater. Vises du ikke, finner ikke kunden deg. Husk at du kan bruke ditt gamle utstyr ved å bytte ut budskapet. Snakk med oss om dette. Det er god økonomi.

2015 er et nytt år, nye budsjetter, nye mål og nye varemesser du skal delta på. Handelen i Norge skal promoter og selge seg til hverandre. Hotell- og restaurantnæringen kickstarter det hele med Gress 15 januar. I Februar er det fokus på varehandel. Butikkleverandør 2015 er årets viktigste messe for deg som driver med detaljhandel.

Få en gratisbillett til Butikkleverandør 2015 her.

Automessen samler bilbransjen 4. februar og Logistikk & Transport-messen effektiviserer Norge 11. februar.

Messene kommer på løpende bånd. Et godt tips er å planlegge innkjøpene i god tid. Det er lite trivelig å finne ut at ditt gamle utstyr har vannskade eller feil budskap. Bruker du ikke messeutstyret ofte, ta det frem og sjekk det. Se at alt virker og at budskapet på plakaten er riktig.

Som totalleverandør av markedsmateriell, profilerings- og messeutstyr til bedrifter er vi genuint opptatt å ta vare på våre kunder. Lykkes du, lykkes vi. Ta en prat med oss om de beste salgsfremmende verktøyene til din bedrift.

Vi har lang erfaring og gir deg gode råd, slik at du kan være forberedt til julesalget og 2015.

Legg igjen en kommentar