Besøk oss på Butikkleverandør 2015 med lansering av nye produkter og unike messetilbud!

Få gratis inngang til Butikkleverandør 2015 messen

Kom og se nye produkter og unike messetilbud på Butikkleverandør 2015

Markedsmateriell.no er utstillere på Butikkleverandør 2015. Vi presenterer de siste trender og nye produktene innen profilering, reklame- og markedsmateriell til bedrifter. På vår stand har vi stor demo og viser deg hvordan du kan bli mer synlig. I tillegg har vi unike messetilbud du ikke må gå glipp av! 

Møt våre eksperter som svarer på dine spørsmål. Vi gir deg gode råd og nyttige tips for å øke din synlighet! – Hvordan eksponere i storformat, presentasjon av unike veggdisplay, demo på gulvbelegg med trykk og mer.

Kom og se våre nyheter, slik som blant annet:

  • Nytt modulsystem med uendelige displayløsninger!
  • Unik LED gatebukk i aluminium!
  • Oppblåsbare møbler med trykk
  • Oppblåsbare målbue/portaler/telt
  • Møbler med trykk, design dine egne møbler!
  • Bannerheis system med fjernkontroll
  • Opphengssystem for store bannere
  • Veggsystem for interiørdekor

Dette og mye mer kan du vente deg! Se det siste innen messeutstyr, display- og eksponeringsløsninger nå du møter oss på Butikkleverandør 2015. Du finner oss både utenfor og inne på stand B04-46.

Butikkleverandørmessen 2015 gir deg tilgang til nye verktøy og løsninger for økt salg. Få en gratisbillett slik at du har mulighet til å besøke vår stand B04-46. Helt gratis! Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å besøke oss på messen.

Interessert? Kan du ikke delta men vil ha mer informasjon om våre nye produkter eller unike messetilbud?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg. Du kan også ringe oss på telefon 48 32 72 22.

Vennligst fyll ut felt merket med *

Hvorfør bør du delta på Butikkleverandør 2015?

Dette er årets viktigste messe. Butikkleverandørmessen er et salgsorientert møtested. Dette er en ren fagmesse som er kun for representanter fra næringsliv og offentlig sektor

Du får tilgang til nye produkter, systemer og verktøy som kan gi deg økt salg.

I tillegg har du i løpet av to effektive dager, mulighet å knytte nettverk, få flere kontakter, potensielle kunder og nye leverandører. Markedsmateriell.no stiller med flere nye produkter og kan friste med gode messetilbud du ikke bør gå glipp av.

Med din gratisbillett fra Markedsmateriell.no får du også tilgang til forelesninger og seminarer under helgen. Helt gratis! Kom og hør på aktuelle, norske og internasjonale talere og case-forelesninger fra blant annet Oslo Handelsstand Forening, Eniro og LinkedIn Norge.

Har du spørsmål eller ikke klarer å vente til messen, ta kontakt med oss for å høre om våre nye produkter og hva vi kan gjøre for deg.

Få en gratisbillett av oss og møt opp!

Vi gleder oss å se deg på messen!

Legg igjen en kommentar